Om Städfirman Mölnlycke Städ

Vi ha lång erfarenhet av professionella städtjänster med 100 % Nöjd kundgaranti.

Vid valet av en städfirma är det mycket att tänka på. En av de viktigaste punkterna är att du anlitar en professionell städfirma som verkligen existerar och är ett registrerat företag. Just inom bygg- och städbranschen så förekommer det ofta extra- och svartarbete då det är enkelt att ta låga priser då alla dessa tjänster har en rätt till avdrag genom Rot- eller Rut avdrag på 50 procent av arbetskostnaden.

Ett seriöst företag erbjuder alltid fullständig företagsinformation, samt att de finns representerade med sin kontaktinformation på ett flertal platser, såsom telefonböcker och via Internetregister. Du ska också se till att du får ett företag som har den erfarenhet och den kunskap som behövs för att utföra en professionell städtjänst efter dina önskemål.

Städfirman – Professionella städtjänster med glad och trevlig personal

Vi på Mölnlycke städ erbjuder dig professionell städning inom alla olika kategorier såsom hemstädning, företags- och kontorsstädning, och små arbeten inom städtjänster ända ned till fönsterputsning i hela Göteborg. Som en extra tjänst så har vi golvvård, där vi ser till att ditt en gång så fina golv får tillbaka sin forna glans och lyster.

Vår personal har stor erfarenhet när det gäller alla typer av städtjänster i Göteborg. Har du behov av kontinuerlig städning så ser vi till att du alltid får samma personal som städar, vilket betyder att du som kund hos oss alltid får samma goda resultat. Som kund hos Städfirman är du också alltid skyddad av vår 100 % Nöjd kundgaranti. Detta borgar för att vi garanterar att du blir nöjd med våra städtjänster. Det kan vi lova då vi med säkerhet vet att vi tillhandahåller professionell städtjänst utförd av personal med lång erfarenhet av alla typer av städtjänster i Göteborg.

om städfirman

Få en snabb offert

Offert (sida)
Loyalty must mean doing what is in the best long-term interests of an entity, organization, or college homework help institution.