Flyttstädning i Göteborg

– Vi gör rent hus när du behöver professionell flyttstädning

Flyttstädning ligger som en stor tyngd på de flestas axlar när det är dags att flytta. Det är dock alltid noga med flyttstädning, då det ska kontrolleras av din hyresvärd eller de som ska köpa din bostadsrätt, villa eller sommarhus. Kanske är flyttstädning något som du heller inte har tid med. Har du fast arbete, familj och barn så går allt din tid till det. En flyttstädning kan för den ovane ta upp till flera dagar. Sådant förstår vi på Städfirman och erbjuder professionell och snabb flyttstädning till ett av marknadens bästa priser, så att du kan koppla av och slippa tänka på extraarbete.

Varmt välkommen till en trevlig städfirma som vet hur det ska gå till. Detta får du tillsammans med din beställning av flyttstädning i Göteborg:

  • Inga extrakostnader för resor inom Göteborgs stad
  • 100% Nöjd kundgaranti vid eventuella brister
  • Samma låga pris på flyttstädning alla dagar
  • En personlig och trivsam service av kvalificerad personal

I och med detta så vet vi att du kommer att bli nöjd med vår service vid behov av flyttstädning i Göteborg. Vi har personal med mångårig erfarenhet från hundratals flyttstädningar med många nöjda kunder i sitt bagage. Vårt motto är alltid att bagaget blir lätt att bära när våra kunder är 100% nöjda.

Att tänka på vid beställning av en flyttstädning i Göteborg

När du beställer vår service, flyttstädning i Göteborg, så är det några saker du behöver tänka på. Det är absolut inget som medför extraarbete för dig, men kan vara bra att ha koll på. När vi utför en flyttstädning så är det alltid bäst att göra den efter att flytten har gått, då vi på detta sätt får full tillgång till alla ytor som behöver städas.

Se även till att alla i familjen har utfört alla sina behov i form av dusch och toalettbesök, så att vårt resultat av din flyttstädning håller sig kvar och kan ses av den eventuella kontrollant eller presumtiva spekulant som kan vara din köpare. På så sätt så kan vi garantera att vår 100% Nöjd kundgaranti får full effekt för din flyttstädning i Göteborg.

Tänk på att du kan använda din rätt till Rut avdrag vid flyttstädning i Göteborg

Alla hushållsnära tjänster är idag innefattade i din rätt till Rut avdrag, så även vår tjänst, Flyttstädning i Göteborg, vilket gör att du på våra redan låga priser på flyttstädning får möjlighet till ett avdrag på hela 50% upp till en kostnad av 50 000 kronor. Ditt Rut avdrag syns direkt på din offert från oss, samt även på din faktura.

Kontakta Städfirman vid behov av flyttstädning i Göteborg. Vi erbjuder fasta och låga kvadratmeterpriser och en trevlig och professionell personlig service. Vi kan nås via epost, telefon eller genom ett besök på vårt kontor. Välkommen till den kunniga och trevliga städtjänsten. Vi vet vad du behöver och sätter alltid dig som kund i fokus på våra individuellt anpassade städtjänster.

Flyttstädning

Få en snabb offert

Offert (sida)
Der ghostwriter bwl fortgeschrittenen-module sind dem modul-handbuch zu entnehmen.