Kontorsstädning

Städfirman – Vi utför professionell kontorsstädning i Göteborg med garanti

När du anlitar oss på Städfirman för dina behov av lokalvård och kontorsstädning i Göteborg så får du hela det paket av en professionell städtjänst kombinerat med garanti och försäkring som du söker. I vår kontorsstädning i Göteborg ingår:

 • Professionell städning:
  Som alltid vid alla städtjänster så gäller det att vara i frontlinjen och erbjuda marknadsanpassade och professionella tjänster. Vid ett val av oss för din kontorsstädning i Göteborg så får du erfaren och professionell städpersonal som utför arbetet till punkt och pricka utan slarv och onödiga missar.
 • Återkommande personal:
  När det gäller lokalvård och kontorsstädning iGöteborg, så är det oftast en återkommande tjänst som bygger på levererad kvalitet och noggrann personal. Detta har vi löst genom att förse er med återkommande personal så ni enkelt har kontakt med samma städpersonal varje gång städningen utförs.
 • Miljömärkta produkter:
  När du anlitar oss för din kontorsstädning i Göteborg så hjälper du också till att värna om vår miljö. Med en stark och uppföljd miljöpolicy, samt bruk av miljömärkta städprodukter så är vi ett bra val när det gäller framtiden för vår sköra natur.
 • Garanti och skydd:
  Vid beställning av våra städtjänster i Göteborg gäller alltid vår Nöjd kundgaranti, som borgar för att du som kund hos oss alltid får ett städresultat som motsvara dina förväntningar och krav på kontorsstädning i Göteborg. Vi använder oss också av säker nyckelhantering så att ditt företag alltid vilar säkert i händerna på vår kompetenta städpersonal.

Bra service och priser på kontorsstädning

För att få veta vad vi kan göra för dig och ditt företag angående lokalvård och kontorsstädning i Göteborg, så är det bara att kontakta oss och prata kontorsstädning med oss. Vi gör ett besök och lämnar gratis offert. Sedan är det upp till dig att utan krav och förpliktelser bedöma vår kunskap om och våra priser på kontorsstädning i Göteborg.

Kontorsstädning

Kontorsstädning

Få en snabb offert

Offert (sida)
With click the link assignment services student-level data, the teams can craft more specific interventions for the students.