Kontorsstädning

Kontorsstädning i Göteborg

– Vi gör rent hus på kontor och företag

Kontorsstädning är ofta en återkommande städning som utförs enligt samma procedur återigen, dag efter dag eller vecka efter vecka. För denna städtjänst krävs pålitligt och professionell personal som ditt företag kan lita på. Kontorsstädning ingår i städkategorin lokalvård, och är en tjänst som ses av många. Som företagare i Göteborg vill du att ditt företags lokaler ska vara inbjudande för din personal, dina besökare och dig själv. Detta får du av tjänsten kontorsstädning i Göteborg. Vi vet hur viktigt det är att vara noga med ditt företags ansikte utåt, speciellt i en storstad där du som företagare har en större konkurrens samt flera dagliga besökare.

Du behöver också ett företag som kan lämna garantier i form av fasta priser på kontorsstädning i Göteborg. Eftersom kontorsstädning och lokalvård ofta sker efter att företaget har stängt så behövs det också städpersonal som du kan lita på, samt att det finns en säker nyckelhantering för företagets nycklar så att dessa inte går förlorade. Allt detta kan du som företagare få av vår kontorsstädning i Göteborg.

Städfirman – Vi utför professionell kontorsstädning i Göteborg med garanti

När du anlitar oss på Städfirman för dina behov av lokalvård och kontorsstädning i Göteborg så får du hela det paket av en professionell städtjänst kombinerat med garanti och försäkring som du söker. I vår kontorsstädning i Göteborg ingår:

 • Professionell städning:
  Som alltid vid alla städtjänster så gäller det att vara i frontlinjen och erbjuda marknadsanpassade och professionella tjänster. Vid ett val av oss för din kontorsstädning i Göteborg så får du erfaren och professionell städpersonal som utför arbetet till punkt och pricka utan slarv och onödiga missar.
 • Återkommande personal:
  När det gäller lokalvård och kontorsstädning iGöteborg, så är det oftast en återkommande tjänst som bygger på levererad kvalitet och noggrann personal. Detta har vi löst genom att förse er med återkommande personal så ni enkelt har kontakt med samma städpersonal varje gång städningen utförs.
 • Miljömärkta produkter:
  När du anlitar oss för din kontorsstädning i Göteborg så hjälper du också till att värna om vår miljö. Med en stark och uppföljd miljöpolicy, samt bruk av miljömärkta städprodukter så är vi ett bra val när det gäller framtiden för vår sköra natur.
 • Garanti och skydd:
  Vid beställning av våra städtjänster i Göteborg gäller alltid vår Nöjd kundgaranti, som borgar för att du som kund hos oss alltid får ett städresultat som motsvara dina förväntningar och krav på kontorsstädning i Göteborg. Vi använder oss också av säker nyckelhantering så att ditt företag alltid vilar säkert i händerna på vår kompetenta städpersonal.

Bra service och priser på kontorsstädning

För att få veta vad vi kan göra för dig och ditt företag angående lokalvård och kontorsstädning i Göteborg, så är det bara att kontakta oss och prata kontorsstädning med oss. Vi gör ett besök och lämnar gratis offert. Sedan är det upp till dig att utan krav och förpliktelser bedöma vår kunskap om och våra priser på kontorsstädning i Göteborg.