Frågor och Svar

FAQ


rut avdrag

Rut avdrag för städtjänster

Rut avdrag för städtjänster – Rut avdraget gäller för alla hushållsnära tjänster

Sedan många år tillbaka så har det varit möjligt att utnyttja rätten till avdrag för privatpersoner i behov av hantverkshjälp eller hushållsnära tjänster. Dessa avdrag har sedan dess införande varit mycket populära, vilket har lett till att företag inom dessa två sektorer har fått mera jobb och kunnat utvecklas från införandet till att vara tjänster som de flesta har råd med. För att ha rätt till Rut avdrag på städtjänster, som går under hushållsnära tjänster, så behövs inget mera än att du utnyttjar denna rätt till Rut avdrag på städtjänster som privatperson.

Rut avdrag Skatteverket – Hos oss ser du Rut avdrag på städtjänster direkt på fakturan

Har du återkommande städtjänster över hela året så ska du dock tänka på att maxbeloppet för Rut avdrag för städtjänster är 50 000 kronor per år. Enligt de regler för Rut avdrag på städtjänster, som fastställts av Skatteverket, så är det Rut avdrag som du ser på din faktura ett preliminärt avdrag. Vad som du som äldre med pension ska tänka på när du utnyttjar din rätt till Rut avdrag är att du betalar tillräckligt med skatt för att du inte ska bli återbetalningsskyldig. Du kan nämligen aldrig få mera i Rut avdrag än vad som täcks av den skatt du betalar till Skatteverket.

Städfirman – Hos oss ges det Rut avdrag på städtjänster

Vi är ett registrerat och godkänt företag i städbranschen för att ge dig som kund direkt Rut avdrag på din faktura. Alla de tjänster vi erbjuder privatpersoner ger rätt till Rut avdrag vare sig det gäller flyttstädning, storstädning, hemstädning eller fönsterputs. Hos oss får du alltid en professionell städtjänst med ett konkurrenskraftigt pris som dessutom ger dig din fulla rätt att utnyttja rätten till Rut avdrag på städtjänster

Är du i behov av städtjänster?

Kontakta oss idag för en offert och ett trevligt samtal, så får du en gratis offert med bra priser där du redan kan se hur mycket avdrag du har rätt till genom din rätt till Rut avdrag för hushållsnära tjänster. Hos oss ser vi rätt till Rut avdrag på städtjänster som något självklart och enkelt som är bra för alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *